ONS VERHAAL

Wij zijn Forebel. Wij geloven dat het beter kan. Dat het beter moet. En daarom maken wij sokken die een positieve bijdrage leveren aan deze wereld. Doordat onze sokken gemaakt worden van materialen die beter zijn voor de natuur of door het hergebruik van afval. Doordat ze gemaakt worden op een manier die een positieve bijdrage levert aan de woon- en werkomgeving van mensen. Doordat er altijd een deel van de opbrengst gaat naar organisaties die actief werken aan een betere wereld voor de generaties na ons. Doordat we middels ons Sock by Sock concept voorkomen we dat overgeproduceerde sokken op de afvalberg belanden. 

 

ONZE MISSIE

Onze missie gaat verder dan alleen het maken van modebewuste, duurzame sokken; we streven naar een echte verandering in de industrie. Onze passie voor duurzaamheid is wat ons drijft. We zijn vastbesloten om een positieve impact te hebben op het milieu en bij te dragen aan een meer duurzame toekomst. Door gerecyclede materialen te gebruiken in onze sokken, verminderen we de vraag naar nieuwe grondstoffen en helpen we de afvalberg te verminderen.

Wij zijn Forebel. De makers die het anders doen. Voor de mensen die geloven dat het ook anders moet.

Leon Timmermans,

CEO FOREBEL

Forever rebel (FOREBEL) duurzame sokken en kledingForever rebel (FOREBEL) duurzame sokken en kleding
Forebel duurzame sokkenForebel duurzame sokken

FACE IT

'Face it' is onze krachtige slogan die te maken heeft met duurzaamheid en de noodzaak om verandering te realiseren. Het betekent dat we de harde feiten over onze impact op de planeet onder ogen moeten zien en verantwoordelijkheid moeten nemen voor onze acties. 

We zullen ons bewust moeten worden van de gevolgen van ons gedrag op het milieu en op de lange termijn denken. Het gaat niet alleen om onze eigen belangen, maar om het welzijn van de hele planeet en toekomstige generaties.

De slogan "Face it" spoort ons aan om ons gedrag te veranderen en actie te ondernemen om een duurzamere toekomst te creëren. 

POSITIONING

Forebel flagship brandForebel flagship brand

FLAGSHIP BRAND

Ons vlaggenschip: de producten onder dit merk worden geproduceerd met verantwoordelijke materialen, op een verantwoorde wijze en van de opbrengst gaat altijd een deel naar een selectie van vaste goede doelen.

Co-branding socksCo-branding socks

CO-BRANDING

We werken samen met merken om samen producten te maken 'the Forebel way'; dus volgens onze pricipes in materiaalgebruik en maakwijze. Partners in deze projecten zijn Ngo's, andere goede doelen en merken die zich net als wij inzetten voor een betere wereld.

Endorsement brandingEndorsement branding

ENDORSEMENT BRANDING

Forebel zet z'n expertise, netwerk en middelen ook in om kleding te produceren voor andere merken. Uiteraard alles volgens de principes van Forebel. In deze projecten werken we samen met andere modemerken en retailmerken. 

Onze eigen merken

Forebel flagship brandForebel flagship brand

Seas Socks by Forebel

Co-branding socksCo-branding socks

Sock by Sock

Endorsement brandingEndorsement branding

Forebel

Licenties

le coq sportif socksle coq sportif socks

Le Coq Sportif

Gaastra socksGaastra socks

Gaastra

reebok socksreebok socks

Reebok

PRIVATE LABEL WERKKLEDING

Sokken zijn een belangrijk onderdeel van een complete werkoutift. Een comfortabele sok is sterk, beschermend en houdt voeten in een optimale conditie. Toch is niet elke werksok hetzelfde. Als uw partner begrijpt Forebel de behoeften en kwaliteiten die uw werksokken nodig hebben. Wij ontwikkelen en produceren werksokken met drie kenmerken in gedachten: functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid.

PRIVATE LABEL MERKEN

Elk merk is onderscheidend met zijn eigen kenmerken en visie. Forebel is de partner die begrijpt hoe belangrijk het is om individuele merkconcepten te creëren en deze te vertalen naar hoogwaardige producten. Bij Forebel kunnen we het sokkenassortiment voor uw huismerkmerken in kleding, sport of lifestyle ontwerpen, produceren en kwaliteitscontrole uitvoeren.

PRIVATE LABEL SUPERMARKETS & MASS MARKET RETAIL

Laat ons u werk uit handen nemen door te zorgen voor een aantrekkelijk sokkenassortiment passend bij uw huisstijl. Op aanvraag leveren wij op maat gemaakte private label sokken. Van ontwerp en productie tot kwaliteitscontrole, Forebel is de go-to sokkenproducent voor merk- en private label sport- en lifestylesokken in de consumentenmarkt.

star sock forbel adres gebouw pandstar sock forbel adres gebouw pand